Accreditatie en Tarieven

Kennismaking
Iedere begeleiding begint met een kennismaking/intake. Hierna wordt besloten of een begeleidingstraject wordt aangegaan. Voor het visitatiegesprek zie daar.
Accreditatie en tarieven
  • Individuele supervisie/coaching: vanaf E100,00- per uur, exclusief BTW en eventuele bijkomende kosten, afhankelijk van de omstandigheden van de opdrachtgever. De mogelijkheid bestaat voor huisartsen om de bijeenkomsten te accrediteren via Coaches voor Medici.
  • Intervisie: afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de bijeenkomst. Richtlijn: bij 6 deelnemers E50,- excl. BTW per persoon per bijeenkomst van 2,5 uur. Bij minder of meer personen wordt het tarief op maat afgesproken. Accreditatie: zie boven, als bij individuele supervisie bij Coaches voor Medici. Tevens bestaat de mogelijkheid om groeps bijeenkomsten als toetsgroep bijeenkomsten te accrediteren via een regionale nascholingsorganisatie/PAM. Daarvoor dienen de deelnemers wel aangesloten te zijn bij de betreffende organisatie. Deze vorm van begeleiding kan ook voor medisch specialisten geaccrediteerd worden.
  • Groeps- of teambegeleiding of trainingen: prijs in overleg.
Begeleidingskosten zijn aftrekbaar als beroepskosten. Soms betalen werkgevers voor supervisie, coaching of begeleide intervisie van hun werknemers. Informeer hiervoor bij je werkgever. Voor de belastingdienst ben ik erkend docent (CRKBO) waardoor mijn diensten aan onderwijsinstellingen vrij zijn van BTW, dan wel de BTW voor de instelling aftrekbaar is. Dit geldt niet voor de andere werkzaamheden.